Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágitotol genyezik a fülem?

Fültágitotol genyezik a fülem?

Figyelt kérdés
Elöször nagyon szép volt a fültágito csigátol a fülem utána raktam bele tüskét(kupot) és vettem szilikont probáltam bele rakni de nem sikerült ezért hagytam visza raktam a kupot(tüskét) 2 napja el kezdet genyezni és sebesedni mit csinájak?

2014. jan. 11. 11:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
gyulladt...fertőtlenítsd és kezeld gyulladáscsökkentővel! Máskor meg fertőtlenítsd le amit beleteszel
2014. jan. 11. 11:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Mivel fertötlenitsem?:O
2014. jan. 11. 11:20
 3/16 anonim ***** válasza:

ne ez egy rossz kérdés volt...

alkohollal pl az ékszert és a füled is lehet

sebre meg mehet octenisept, gyulladáscsökkentőnek tetrán...de a patikában a gyógyszerész tanácsát kérd ki!!!!

2014. jan. 11. 11:22
 4/16 anonim ***** válasza:
24%
Így jár aki hülye.
2014. jan. 11. 11:23
 5/16 anonim ***** válasza:

"Mivel ferőtlenítsem?" Komolyan nekikezdtél a fültágításnak anélkül, hogy ilyenről tudj? :D Nem vicc ez, szép dolgokat összeszedhetsz, ha nem kellő odafigyeléssel csinálod. Persze sok embernek sikertörténete van, hogy nem lett semmi bajuk, de az nem jelenti azt, hogy nem kéne odafigyelned a lyukra a testeden.

Előttem mindent leírtak amit tudtam volna mondani, tegyél bele valami olyat, amit bír a füled és kezelgesd, addig meg eszedbe ne jusson nagyobbat beleerőszakolni, amíg gyulladt.

2014. jan. 11. 15:02
 6/16 A kérdező kommentje:
kivettem belöle.:DD most a másikba elkezdem ujra.:DD
2014. jan. 12. 10:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Remélem a másik is gennyezni fog :DD
2014. jan. 13. 00:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Raktam bele egy papir tekercset (kicsi) atol nem genyezik.:D és ha majd szebb lesz visza rakom a tüskét(kupot)
2014. jan. 14. 06:41
 9/16 anonim ***** válasza:

papírtekercset???? mi lesz a következő? buszjegy? tollbetét? rozsdás szög? ....mikor jön a vérmérgezést kaptam, mit csináljak kérdésed?

jó tanács: vagy ne akarj semmilyen lyukat magadon vagy fordulj szakemberhez!

2014. jan. 14. 20:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Az "amit bír a füled" alatt nem egy random háztartási tárgyra gondoltam, hanem pl. nemesfém csigára vagy kúpra, nem műanyagra vagy szilikonra, lehet arra reagált így, vagy túl gyorsan tágítottad. Menj el egy szakemberhez, mielőtt akármi mradandót művelnél. Papírtekercs, komolyan? Hallottam már hülye házi fültágítást (és nem hülyét is, ha már itt tartunk) de ez azért sok :D Azt le se lehet fertőtleníteni rendesen, ki tudja milyen kézzel fogták meg előtted.
2014. jan. 14. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!