Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágitotol genyezik a fülem?

Fültágitotol genyezik a fülem?

Figyelt kérdés
Elöször nagyon szép volt a fültágito csigátol a fülem utána raktam bele tüskét(kupot) és vettem szilikont probáltam bele rakni de nem sikerült ezért hagytam visza raktam a kupot(tüskét) 2 napja el kezdet genyezni és sebesedni mit csinájak?

2014. jan. 11. 11:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szakemberhez menni várok vele 1 honapot és lesz ami lesz visza raktam a kupot de csak akk genyezik amikor a kup van benne
2014. jan. 14. 23:21
 12/16 anonim ***** válasza:

<facepalm>

legalább fertőtlenítőt vettél, te nagyokos?

2014. jan. 14. 23:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Betadinal szoktam kenegetni
2014. jan. 14. 23:36
 14/16 anonim ***** válasza:
attól még jobban be fog gyulladni...a betadine NEM sebfertőtlenítő, vagyis nem kenjük bele a gennyedző, gyulladt sebbe...
2014. jan. 14. 23:58
 15/16 A kérdező kommentje:
akk mivel kenjem?
2014. jan. 14. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
A Betadine megakadályozza, hogy kórokozók jussanak a sebbe, az nem gyulladáscsökkentő. Írnak ezen az oldalon is különböző szereket erre, azzal próbáld. És komolyan mondom, hogy fejezd be ezt a "nem akarok szakemberhez menni" dumát. Miért? Nem ijesztő, egy fiatal, biztos kezű, profi és tapasztalt ember, aki általában igen jófej. Rosszabb nem lenne, ha látná egy olyan, aki rengeteg ilyet látott és kezelt már. Megmondan, pontosan mit tegyél, adna tanácsot. Vagy mehetsz az ügyeletes orvoshoz is, ha valami bajod lesz...
2014. jan. 15. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!