Yuutanori kérdése:
Ebayről hány nap alatt jön meg a ruha, ha holnap rendelem meg és nekem okt.29. -re kell?
2016. okt. 4. 17:07
1/5 anonim válasza:
Eladótól és a postától függ... én ezt nem merném megreszkírozni, min. egy hónapot érdemes rászánni úgy, hogy nég legyen id idő mást venni, ha elvész a csomag...
2/5 anonim válasza:
Én a helyedben inkább vennék ruhát boltban, ilyen árkategóriában már viszonylag nagy a választék.
Azt is számold bele ha megrendeled, hogy lehet, hogy megjön 29.ére, de lehet, hogy nem megfelelő a méret, a minőség vagy nem tetszik magadon, ne az utolsó pillanatban kelljen rohangálnod másik ruhát venni.
3/5 anonim válasza:
Esélytelen. Ennyire gyorsan amúgy is ritkán érkezik meg bármi, de az utóbbi hetekben a szokásosnál is sokkal lassabban ért ide minden Kína felől.
4/5 A kérdező kommentje:
De találtam ez az oldalt!
Ha innen rendelném, akkor megjönne hamar? (Igen, nem tudok lemondani erről a ruháról...)
2016. okt. 5. 10:06
5/5 anonim válasza:
Nem fog ideérni addigra akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!