Szalagavatós ruha?

Figyelt kérdés

Nemsokára szalagavató. Már régebben elkezdtem ruhákat nézegetni. (Nem keringős ruha,sima estélyi amiben a vacsorán stb. jelennék meg.) Szétnéztem egy-két divatmárka oldalán és nagyon csúnya zsák ruhákat találtam. Elgondolkoztam hogy lehet varratni kéne,hogy egyedi legyen és olyat amilyet én szeretnék. Én ehhez hasonló ruhát képzeltem el: [link] (Persze a felső rész kizárva.)

Szerintetek mennyibe kerülne? Megvalósítható? Esetleg valaki tud olyan ruhaboltokat ahol szép,elegáns ruhákat lehet kapni? (Nem Bp)

2016. szept. 26. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Megvalósítható. Árban 30.000-35.000 körül számolj, bár nem tudom merre laksz, de mondjuk ha egy kisebb városban/faluban laksz nyílván sokkal kevesebb
2016. szept. 26. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a Mary Cat-ben láttam hasonló ruhát, ahhoz amit küldtél, persze nem ilyen mély dekoltázzsal, de írtad hogy az nem is kell.

Viszonylag olcsó is ahhoz képest, amit az első írt neked :D

25.000 Ft, de szerintem megéri, egyszerűen gyönyörű ez a ruha.

[link]

Egyébként a többi termékük közt is szétnézhetsz, mert vannak nagyon szép ruhák ha ez nem keltette fel az érdeklődésedet.

Említetted, hogy nem Bp., de innen rendelni is tudsz.

2016. szept. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!