Heti hányszor hány percre kell bemennem szoliba ha május végére csokibarna színt szeretnék?
Figyelt kérdés
alapból világosbarna bőröm van..napon elég gyorsan barnulok: ha mondjuk 3 napig sütkérezek napi 2 órát, akkormár jó sötét színem szokott lenni.a szoli erősebben barnít mint a nap? mert szeretném ha hamar lenne eredménye:)ja és tudom hogy káros blabla..(de mivel április van, és napocska még nemnagyon süt ezért szolira "kényszerülök")...2010. ápr. 24. 18:57
1/3 anonim válasza:
Menj csokicsöves szoliba, 1-2 alkalom után csokibarna leszel! Neten nézz utánna van e környékeden ilyen szoli!
2/3 anonim válasza:
nemhiszem,hogy erősebb lenne,mint a nap.ez attól is függ,hogy a nap milyen erősséggel süt.én heti egyszer megyek 9 percre. 1 hónapja járok körülbelül,és kicsit barnultam. mostantól heti 2 lesz,és azthiszem júniusra meg lesz az a színem,amit szeretnék :P
a heti két alkalomnál többször ne menj,és a maximum 9-10 perc legyen! de először 6-tal kezdj mindenképp,mert valószínű már azon is le fogsz égni.ha csak egy picit is,de le fogsz. utána bebarnul és 2-3 napig nagyon barna leszel :) (persze nem a 6 perc után)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)akkor 6 perccel fogok kezdeni aztán fokozatosan többet.apropó szolikrémek...tényleg tartósabb tőlük a barnaság?ha vkinek van tapasztalata az légyszi írja meg !(ha tudna ajánlani olyat ami viszonylag nem drága és jó minőségű annak örülnék)
2010. ápr. 24. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!