Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy működik ez a DM-es...

Hogy működik ez a DM-es kártya applikáció?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam, minden jó, de egy digitális kártyaszámot adott meg, amin 0 pont van.

De nekem van egy ideiglenes kártyám, amire már a regisztráció előtt gyűjtöttem a pontokat, és sok van rajta.

De akkor mégis azt hogy tudom hasznosítani? Felesleges volt gyűjtögetni? Mert nem tudom átírni sehol sem a régi kártyaszámom, megadott egy újat digitálisan..

Help? (Mellesleg nem értem, minek ennyire modernizálni a dolgokat. Bonyolultabb, ill. nem mindenkinek telik csúcskategóriás mobilra.)

2016. okt. 2. 11:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
2017. szept. 19. 21:52
 12/12 anonim válasza:
Dm oldalára kell menni az interneten kiválasztani legördülő menüből regisztráció kidobja szöveget abban megkell keresni "internetes felületünk" katt a linkre ès átirányít ès ott megkezthetjük regisztrálást az ideglenes kártyával üdv. B.Attila
2017. szept. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!