Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy működik ez a DM-es...

Hogy működik ez a DM-es kártya applikáció?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam, minden jó, de egy digitális kártyaszámot adott meg, amin 0 pont van.

De nekem van egy ideiglenes kártyám, amire már a regisztráció előtt gyűjtöttem a pontokat, és sok van rajta.

De akkor mégis azt hogy tudom hasznosítani? Felesleges volt gyűjtögetni? Mert nem tudom átírni sehol sem a régi kártyaszámom, megadott egy újat digitálisan..

Help? (Mellesleg nem értem, minek ennyire modernizálni a dolgokat. Bonyolultabb, ill. nem mindenkinek telik csúcskategóriás mobilra.)

2016. okt. 2. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Probalj meg megint belepni es figyeld miket irsz be :)
2016. okt. 2. 13:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak a digitális kártyával enged belépni. A rendes papírkártyámon vannak a pontok, és nem tudom azzal mi lesz.
2016. okt. 2. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Beszkennelted a saját kártyád? Írj privát üzit, ha gondolod.
2016. okt. 2. 19:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Ott van bejelentkezésnél hogy szkennelés, be is szkenneli, de utána ugye kér PIN kódot. De azt meg sima papíralapú kártyához nem adtak. De ha beregisztrálok azt meg csak digitális kártyával lehet, nem a beszkennelttel. Szóval elvesztem. :'D
2016. okt. 2. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
A plasztik kártyához se küldenek semmilyen kódot, automatikusan a megadott irányítószám a pin kódod! Próbálj újra bejelentkezni!
2016. okt. 2. 20:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt írja érvénytelen a kártyaszám..
2016. okt. 2. 21:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Interneten sikerült volna bejelentkezni, regisztrált is, de most ezt írja: Ön még nem adott meg születési dátumot, ez szükséges az interneten való bejelentkezéshez. Kérem, fáradjon be bármelyik dm üzletbe, és az érintőképernyős infopulton adja meg születési dátumát az „Adatok módosítása” menüpontban. Ezután már az internetes felületen is be fog tudni jelentkezni. Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig, 9.00-17.00 óráig a 06 40 368 386-os helyi tarifával hívható kék számon vagy az activebeauty@dm-drogeriemarkt.hu e-mail címen.

Eléggé meguntam, inkább hagyom ezt a DM-es micsodát. Köszi a segítséget azért! :)

2016. okt. 2. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:

off:

az ügyfélszolgálat pont.... nem érdekli mi van veled:D kérdeztem, hogy nekem nincs ilyen telóm 4 éves nokia e7 symbianos még...erre ,hogy google webáruházban le tudom tölteni...mondom symbianos :D és mondom bocsi, de a dm-ért pont nem fogok új telefont venni.a kuponfüzet nem lesz elérhető? pelenkáknál nagyon jól jött a 75 pontos -25%(le is álltak vele szept 30-tól).

erre mit mondott a kedves ügyfeles: kérjem el egy családtagom telefonját......kösz (se anyumnak se anyósomnak nincs okostelója....(meg más sok vele egykorú hölgynek szerintem)

2016. okt. 9. 23:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Közben véletlenül elküldtem:

Férjemnek van kérjem el övét mindig ?:D

termsézetesen tabletre nem is lehet letölteni...ennyit a dologról....sok panasz van az applikációnál ahogy nézem...1/3 a visszajelzésnek az, hogy egy nem ér semmit se

2016. okt. 9. 23:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez inkább a fiatalabb korosztálynak szól, akik wc-re sem mennek okostelefon nélkül. De nem sok haszna van.
2016. okt. 11. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!