Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális hogy ennyi idő alatt...

Normális hogy ennyi idő alatt ennyit nőtt a mellem? 13/L

Figyelt kérdés

Amióta megjött a menzim (kb 1 hónapja), azóta folyamatosan nő a mellem, azelőtt én voltam a legdeszkább, most meg az egész suliban én vagyok a "legcsöcsösebb"... 75/D a mellem és szerintem még nő.

Ugyanígy megnőttem én is, ezelőtt a szerény kis 156 centimmel a legalacsonyabb voltam, most viszont 173-al már az élmezőnyben vagyok...

Normális hogy ennyi idő alatt hirtelen ilyen sokat változtam? Mások is vannak így? Nektek mekkora a melletek és milyen magasak vagytok? Mikor nőtt meg? Kort is írjatok légyszi! :))

És normális válaszokat várok. :D

2016. szept. 23. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az normális hogy nekem csak összemegy ?

Szerintem örülj neki

15/L

2016. szept. 23. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. szept. 25. 14:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Benn van a kérdésben, 13 vagyok
2016. szept. 25. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Haha tényleg, bocs csak ott nem néztem :). Nem tudom, mit mondjak. Talán nem ártana ha megvizsgálna egy doki minden esetre. Ismerek én is lányt aki nagyon melles lett általánosban, de azt nem tudom mennyi idő alatt igy visszatekintve. A növésről szintén nem tudok mit mondani, egy rokon kiscsaj 13-14 évesen már utolérte az anyját, aki 185 cm. De ő fokozatosabban nőtt, mindig szép szál kislány volt. Mondom, esetleg nem ártana egy doki aki megmond mindent pontosabban mint mi itt, a gyakorin.
2016. szept. 25. 15:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben, igazad van. :)
2016. szept. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!