13évesen,50kg,156cm . Szerintetek ez nagyon ciki? :S Én nem érzem jól magam a "bőrömben". Mások szerint (barátnők, stb. ) még nőni fogok, és elnyúlom. Egyáltalán nem eszek sokat, és próbálok vigyázni vele! . Nektek mi a véleményetek?
Nem vagy vészes, átlagos a súlyod. Még alakulgatsz!
A szüleid milyen magasak kb? Így kitudom számolni, mekkora leszel!
26.L
köszi
18:01
anya : 174 körül
apa : 187 kb
hát a 165-öt minimum megfogod ütni.
kiskoromban engemis csúfoltak h milyen kicsi vagyok, most 25 vagyok, pár éve találkoztam 2 általános iskolás osztálytársammal, akik a csúfolók között voltak, és képzeld csak, vagy fél fejjel magasabb voltam náluk.
*megvagyok
A súlyod rendben van, nincs rajtad felesleg. :) Kiszámoltam a BMI-det és normál testsúly jött ki. És az ideális testsúlyod 50 kilónál kezdődik ez a BMI szerint. Úgyhogy ne aggódj, egyél nyugodtan csak sportolj. :)
"köszi
18:01
anya : 174 körül
apa : 187 kb"
Én vagyok az, aki kiszámolja neked, kb mekkora leszel.
(174+187)/2=180,5 -3= 176-177cm is lehetsz, ha ténylegesen a szüleid génjét örökölted. Legalább 170 centisre meg fogsz nőni.
ha viszont a nagymamád vagy nagypapád 160-170 cm-es volt és azokra ütsz, akkor is 165 cm-nél kisebb NEM LESZEL!
tehát a magasságod minimum 165 cm és maximum 177 cm lesz. Egy szép 170 centis leányzó még lehetsz!
köszönöm:)
amúgy azóta nőttem és 169cm vagyok és most meg vagyok elégedve magammal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!