Ki a legjobb és legrosszabb magyar beauty youtuber?
Eszti szerintem jó videós. Ő legalább kedves és őszinte és tud sminkelni is.
A legtöbben szörnyen kétszínűek egyébként. Fruzsitól nekem felfordul a gyomrom. Eleinte kedvesnek tűnt, de aztán sokak észrevehették, hogy minden egyes szponzorációt elfogad, hirdetőfelület lett belőle és még olyan lehetőségeket is elfogad, amikkel nem is ért egyet, ütközik az elveivel... Tipikusan az az ember, aki eladná az anyját is pár ezer forintért. De mivel kedvesen mosolyog végig a videóban, ezért ez a birkáknak nem tűnik fel. Hiába csinál jó minőségű videókat meg sminkel szépen ha közben egy szörnyű ember. Én inkább olyanokat nézek, akikről tudom hogy földhöz ragadt, kedves, normális emberek akik szívből csinálják ezt. :) De persze valakit jobban érdekel a tartalom.
Kárpáti Rebeka nagyon aranyos és szimpatikus. Bár ő nem a csatonájából akar megélni, csak hobbi szinten foglalkozik vele,de attól még nagyon szeretem a videóit.
Viszkok Fruzsit sokan leszólják, pedig ő az a legfelkapottabbak között, akinek megmaradt a pozitív személyisége.
FollowAnnát régen nagyon szerettem. Akkor is volt egy jellegzetes pörgős stílusa, de amióta egyre népszerűbb, nagyon elszállt magától. Már csak affektálni tud és minden videójában fényezi magát.
Aviana-val sokáig nem tudtam azonosulni, de néhány videóját megnézve abszolút segítőkész és felhozta egy kicsit az önbizalmamat is a beszédeivel.
Móni szépségvilágával alapvetően nem lenne bajom, de hatszázezer percesek a videói, kétszázszor ismétel meg mindent, és mind ezt olyan unott fejjel csinálja, hogy rossz nézni. Nem is beszélve arról, hogy elég trágár szókincse van, amit a videóiban is kamatoztat abban bízva, hogy ezzel feldobja őket.
Aki abszolút irritál, az Emci Beauty. Tizen-néhány éves és már úgy akarja osztani az észt, mintha ebből diplomázott volna.
Hihetetlenül beképzelt, már a videói intrójában is topmodell nem hiszi magát és meg van győződve arról, hogy csodaszép, holott egy beesett arcú hullaképű kis liba.
Abból áll az összes videója, hogy végigmutogatja mit vett neki anyuci-apuci azzal a gúnyos hangvétellel, hogy nem mindenki kap ilyen 'menő' cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!