Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó lennék modellnek?

Jó lennék modellnek?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy jó lennék e modellnek. Szerintetek? (képet nem rakok ki)

14 éves vagyok 173 cm 50 kg.

Méreteim:

mell: 80 cm

derék: 60 cm

csípő: 80 cm

A fejformám ovális alakú, inkább olyan baba arcom van. Kicsi pisze orrom van, husis szám, közepes nagyságú mandula alakú kék szemem, hosszú szempilláim, eredeti sötétszőke, hosszú egyenes, dús hajam. Nincsenek pattanásaim , és anyajegyeim se nagyon. A bőröm fehér, de nem az a nagyon hófehér. Hát nem tudom még mit lehetne mondani.. Hmm hosszúak a lábaim, szépek a fogaim, úgy ennyi. Ha valamire még kíváncsiak vagytok, kérdezzetek.

2016. szept. 19. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
úgyse leszel modell, hiába vergődsz itt
2016. szept. 20. 23:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna te gyökér amit írtam, akkor rájöttél volna, hogy nem is akarok, és most nem pofáztál volna hiába.
2016. szept. 20. 23:19
 13/14 anonim válasza:
Ezt igy szamokbol nem lehet megallapitani. Mindig vannak trendek, hogy epp milyen modelleket keresnek, peldaul a baba arc nem annyira megy mostanaban, illetve a siman vekony lanyokat sem kedvelik, valamennyire kidolgozottnak kell lenni. Az sem mindegy mit csinalsz a kamera elott, lehet akarmilyen tokeletes valaki, ha nem tud pozolni. Kifutora ennel magasabb lanyokat szeretnek.
2016. szept. 22. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
ha nem akarnál, nem kérdezted volna meg. ha mindenki azt mondta volna, hogy te tökéletes lennél modellnek, akkor az akarnál lenni. de így hogy mindenki beoltott, elkezdesz hárítani, hogy hát te nem is akarsz az lenni. elég átlátszó.
2016. szept. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!