Valaki nyerte meg itt a 2016-os őszi Dm Kedvencek dobozt?
A legújabb Dm boxra gondolok, 1 hete lett vége.
Ha esetleg megnyerted, és át is vetted, akkor leírnád pontosan, hogy mik voltak benne?
Nagyon megköszönném! :)
Szia!
Szerintem nem lehet tudni. Internetre is akkor teszi fel egy "átlagember" (tehát nem Dm tag, vagy ilyesmi), amikor már nincs szükségem rá. Ennyire előre nem, max. a 3. héten. :/
Bocsánat a kérdésért, de Te esetleg megnyerted a boxot? Azért gondolok erre, mert én, mint 'vesztes', nem tudom azt a dátumot, amit az előbb mondtál. :)
Ja... Most nézem, hogy a fő kérdésem a nyertesekhez szól, és Te ezért is válaszoltál. Gondolom én. :D Fáradt vagyok, látom.
Akkor csak annyit kérdeznék, hogy tudnánk a későbbiekben beszélni a doboz tartalmáról privátban? :)) Utána nem zargatnálak, ígérem.
Nagyon köszönöm, kedves vagy. :)
Ha lehet, akkor kérlek privátot dobj, előbb észre fogom venni.
Szép napot!
Jobb lett volna nekem is lemaradnom, mert úgysem nyerek sehogy.:D
Vagy néhányan úgy csinálják, mint én tenném, ha nyernék. Megtudakolnám, hogy mi van benne, és ha nem nekem való, akkor nem megyek el átvenni. :)
De igen, szoktak maradni csomagok, beszéltem a Dm-esekkel, mondták, hogy kevesebb, mint 3 hét múlva írjak nekik, és odaadják azt a listát, ahol fel van sorolva, hogy melyik boltba helyezték el az árva boxokat. Ha kell majd Neked is, akkor szólj, és gondolok rád pár hét múlva, elküldöm. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!