Hol tudom egyben eladni a ruháimat?
Figyelt kérdés
Nagyon sok eladható ruhám van, amit bevinnék valahova, és átadnám pár ezer forintért. Minőségi, márkás ruhák, de egyesével nem éri meg lefotózgatni őket, meg a legtöbb 2-4 éves, tehát nem a legújabb..
ismertek Budapesten olyan helyet, ahova bevihetném a cuccokat?
ELőre is köszönöm
2016. szept. 13. 20:55
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom, hol turkálók már nemigen vesznek be használt ruhát, pláne úgy hogy előre ki is fizetik, Te meg nem vagy számlaképes. Úgyhogy marad hogy egyenként fotózod őket, és felrakod a netre, pl gardrobcsere.hu De adhatod ruhacsomagként is , ha úgy valaki megveszi. Pl. csak téli cuccok, vagy nyári csomag stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!