Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális hogy 12 évesen ilyen...

Normális hogy 12 évesen ilyen magas vagyok? 12/L

Figyelt kérdés

Egy hete lettem 12 éves és már 182 centi magas vagyok. Oké, apa magas (186 centi) de mindjárt őt is utolérem!! Ráadásul elég vékony is vagyok, viszont a fenekem meg a cicim viszonylag nagyok (70/C a cicim tudom nagy).

Ez mennyire normális?

Orvos azt mondta hogy normális, de nem tudom... Engem nagyon zavar.

Más is van így, vagy ismertek ilyeneket?

[nem vagyok kamu de képet nem akarok küldeni bocsi]

2016. szept. 10. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A magasságod ne okozzon kárt az önbizalmadban!

Minden ember más, és más módon szép.

Ne zavarjon,hogy magasabb vagy a 165-175 centis átlag-lányoknál. Te sokkal különlegesebb vagy náluk, egyedi vagy!

Én 17 éves vagyok, nagy nehezen megütöm a 150 cm-t és 75/E a mellméretem. Engem meg ez zavar.

Mindig is utáltam,hogy úgy érzem sokan nem vesznek figyelembe kizárólag emiatt.

Örülj neki,hogy te legalább kitűnsz a tömegből.

Ha csinosan öltözöl fel, bárhol észrevesznek.

Az én legjobb barátnőm is kb. olyan magas,mint te.

A magasságban nincs semmi szégyellnivaló.

Ugyan olyan tulajdonság,mint a szőke haj,vagy a barna szem. Aki pedig csak ez alapján képes megítélni az embereket...azokra ne hallgass! :)

2016. szept. 12. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem átlagos méretek főleg 12 évesen, de nem is olyan, hogy ezért zavarba kéne jönnöd. Magas vagy nagy a melled valószínűleg még nőni fog mind a kettő. Megmondom őszintén furán érezném magam, hogy a 25 évemmel egy 12 éves lányra fel kéne néznem, de nem lenne semmi rossz szándék benne! :)
2016. szept. 15. 08:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Úgy vagy normális amilyen vagy! :) A kötekedőkkel meg ne foglalkozz! :)
2016. szept. 17. 15:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Irigyellek am!.... tok normalis amugy folegha orvos mondta. 14l
2016. szept. 22. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem szokványos eset, az tény, viszont lásd meg benne a pozitívumot: Modellkedéshez tökéletes. :)
2016. szept. 22. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem hétköznapi. Viszont egyedi. Nézd a jó oldalát. Modelkedesben kosárlabdában nagy jövőd lehet.
2016. szept. 24. 16:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy kicsit későn írok XD Te aztán magas vagy!Én most vagyok 13 és 172,5 cm.Gondolom anyukád is magas.
2017. febr. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!