Írjátok le, hogy számotokra milyen az álomlány külsőre!?
Figyelt kérdés
14-18 év körüli fiúk válaszára lennék kíváncsi.2016. szept. 10. 20:48
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2016. szept. 10. 23:51
12/20 anonim válasza:
Ugyan, ez csak az igazság. ;)
13/20 anonim válasza:
#12 Hú de csajozunk :DD
Én a (TERMÉSZETES) szőke hajú, sportos lányokra figyelek fel elsőre. Persze nem a butákra.
Ez nem azt jelenti, hogy más nem tetszik. Ha egy lány kreatív, okos, van stílusa, véleménye a dolgokról, és ad magára, akkor az tökéletes, nem érdekel, hogy kutyás vagy macskás-e (én cat father vagyok ugyan, és utálom a kutyákat, na de mindegy is..), vagy hogy melyik irányba nő a szőr a karján. Nem lényeges. Csak lehessen vele dumcsizni.
14/20 A kérdező kommentje:
Én ugyan olyan vagyok kívül belül mint amit leírtál, bár gondolom sok lány ugyan ilyen, de hát attól örülök, mert te vagy az első aki ezt írta:DD<33 Egyébként ahhhh nem szereted a kutyákat? :O Ez szíven ütött:DD
2016. szept. 12. 19:14
15/20 anonim válasza:
Nagyon nem bírom őket.
Éljenek a bajuszos, 0-24 zabáló, terpeszkedő dögök. Imádom őket.
16/20 A kérdező kommentje:
Ugye ezeket nem a kutyákra írtad?:(
2016. szept. 12. 21:38
17/20 anonim válasza:
A macskákra. Mert 0-24 zabálnak, és terpeszkednek.
18/20 A kérdező kommentje:
Jaaa így már érteem:DD
2016. szept. 12. 21:58
19/20 anonim válasza:
Rövid zsíross haj 40 kiló felesleg kopott körömlakk, szűk kkosos ruha, 30as IQ es annyi baratja van ahanyas a matekatlaga (1).
20/20 anonim válasza:
Nekem most aranka is jol jonne. Nm kell valogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!