Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, h a férfi...

Miért van az, h a férfi dezodoroknak sokkal erősebb, intenzívebb az illata, mint nőieknek?

Figyelt kérdés

És tovább meg is marad az illatuk. :S

Miért??

2010. ápr. 22. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
a férfiaknak hormonális oknál fogva erősebb az izzadása, sztem emiatt lehet ez:)
2010. ápr. 22. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
én unisexet használok ,ami illatmentes:D
2010. ápr. 22. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:

a férfiak imádják túlzásbavinni a mennyiséget, lehet hogy ezért marad meg rajtuk tovább az illat, és ezért intenzívebb :)

persze nők közt is vannak szép számmal, akik túl sokat fújnak magukra, és már 20 méterről érezni az illatukat, de én eddig akárhány férfi dezodorálási és parfümözési "szertartását" néztem végig, mind jól körbefújta magát :D

2010. ápr. 23. 01:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát,köszi a válaszokat.Lehet,h igaza van utolsónak is,elsőnek is.
2010. ápr. 23. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves harmadik:

A férfiak akkor fújják körbe magukat, amikor valami olyan helyre mennek, ahol tudják, hogy alaposan le fognak izzadni. Ha nem, akkor pedig mérsékeltebben. A férfiak nem ugyanúgy izzadnak mint a nők, sokkal jobban, ezért amire egy nő azt mondja hogy túlzás, az egy férfinak lehet, hogy nem. Persze én csak a "saját fajtámról" bezéltem, nem az egész nemről :) Hogy a kérdésre válaszoljak, nem attól függ hogy férfi vagy női, hanem a márkától. Anyámnakolyan dezodorja van hogy épp egy picit fúj magára, és kilométerekről érezni lehet egész nap. Én viszont már vettem olyan dezodort(férfi) amiből tengernyit kellett magamra fújnom, hogy tartós legyen. Nem arról van szó h megszokja az orrom és nem érzem, mert mások is mondták hogy elég izzadság-szagú vagyok. Viszont vettem már olyat is, amiből egészen kicsi kellett. Nekem a fehér playboy a kedvencem, anyámnak most asszem rexna van :D

18F

2010. ápr. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!