Gyantázás utáni pöttyök mikor múlnak el?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 15:28
1/3 anonim 

válasza:

Erre én is kíváncsi lennék, mert kedden gyantázták a lábamat és kipöttyösödött. Ma már lilás színűek lettek a pöttyök. Neked mióta vannak meg?
2/3 anonim 

válasza:

én egy ideig gyantázni szoktam a lábam de ettől a problémától sosem tudtam szabadulni, mindig előjöttek a pöttyök. aztán átváltottam krém használatára, sokkal jobb hogy már rögtön utána szép és selymes a lábam. nekem nagyon nem jön be a gyanta.
3/3 A kérdező kommentje:
Én ma gyantáztattam, és először, ezért érdeklődtem. De mostanra már lankadt a pirosságuk és remélhetőleg holnapra már elmúlik. Nyugtató krémmel kentem folyamatosan vagy fél órán át, biztos az segített.
2010. ápr. 22. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!