Mitől lesznek piros pöttyök a lábamon gyantázás után?
Figyelt kérdés
Nagyon randa, és 2-3 napig nem múlik el. Mivel kenjem be, vagy mit ajánltok, hogy ne pöttyösödjön ki? Ez másoknál is van?2009. márc. 22. 09:24
1/3 anonim válasza:
Gondolom érzékeny a bőröd és a szőrtüszők begyulladnak.Elég sok nő így van ezzel.Lehet kapni speciális krémeket, a drogériában tudnak segíteni, de akkor sem fog megszünni ez az állapot.Van akinek nem is múlik el, hanem még ki is sebesedik, vagy benő a bőre alá a szőrszál.Te még a jó kategóriába tartozol:)
2/3 anonim válasza:
neked ijen problémákra a csipkebogyó krémet ajánlom. nekem bevált ! =]
3/3 anonim válasza:
Bármilyen krém jó rá, ami nyugtatja a bőrt!
Vannak ilyen típusok! én kozmetikus vagyok, sokat gyantázom, legtöbb embernek vannak kis piros pöttyök a gyanti után...
ez attól van hogy ahogy a szörtüszőstül kijön a szőrike...
van akinek elmúlik pár perc alatt vagy pár óra alatt és van akinek csak napok alatt
valószínüleg érzékenyebb a bőrtipusod!
Ja és gyanta után hűsitő krémke is jó lenne a te bőrödre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!