Miért lett ilyen piros a hónaljam az itthoni patronos gyantázás után?
Behintőporoztam előtte, ahogy az le van írva. Nem is kentem vissza olyan sokszor, max 3-szor. Annyira piros lett, nagyon fáj, gennyezik is.
Mitől lehet ez? Mennyi idő mire elmúlik?
köszi előre a választ
Én is hasonlóan jártam, mint te. Kb. 8 éve gyantáztatom a hónaljamat, és pár hete itthon kipróbáltam a patronos gyantát, a párom segítségével.
Nekem is elég piros volt utána a bőröm és nagyon érzékeny is volt, fájt néhány napig. Azután pedig elkezdett hámlani, mintha leégett volna a napon. Valószínűleg lejött egy bőrréteg is. Nekem kb. 1 hét alatt múlt el.
Legközelebb előre kész gyantacsíkkal fogunk próbálkozni.
Vagy az is lehet, hogy túl meleg volt a gyanta és megégette a bőrödet. A gennyezés azért elég durva. Azért gondolom ezt, mert a napokban megégettem magam, felhólyagosodott a bőröm és gennyedzett is egy kicsit.
A kozmetikusnak lehet, hogy jobb a gyantája és valószínűleg sokkal ügyesebb is, hiszen ez a szakmája. Én eddig egyszer próbálkoztam otthon, mert nem jutottam el a kozmetikusomhoz.
Bajuszgyantázást csináltam már hideggyantával, akkor nem volt semmi baj. Legközelebb a hónaljamat is megpróbálom ezzel. Mondjuk nekem segített a párom, mert magamnak nem tudnám letépni. Te egyedül csináltad?
Neeem, apa segített :)
Köszi a jó tanácsokat, akkor legközelebb majd csak egyszer húzza le. Bepantennel szoktam kenni? az is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!