Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hova fújjam a parfümőt?

Párnahuzat kérdése:

Hova fújjam a parfümőt?

Figyelt kérdés

Fújkálom mindenhova, de egyszerűen nem marad meg az illata. De az is lehet hogy csak én nem érzem. Nyakamra fújjam?

14/f

2016. szept. 6. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

A nyakadra fújd, de lehetőleg kb. 3-4 fújást ha szeretnéd hogy később is érződjön.

Lehet, hogy csak te nem érzed, mert én sem szoktam általában magamon, más pedig mondja hogy milyen jó illatom van.

Egyébként nagyban függ a parfümödtől is, van amelyik tartósabb, értelemszerűen a jobb minőségű, és van amelyik kevésbé.

15/L

2016. szept. 6. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Valódi parfümöt nem fújnak, csak cseppentenek. Fül mögé, csuklóra.
2016. szept. 6. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
2016. szept. 6. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
lehet, hogy sz..r a parfümöd. van ilyen, ez van. az a jó parfüm, amiből nagyon kevés is elég, és 24 óra után is érződik rajtad.
2016. szept. 6. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
A szar parfüm miatt nem aggódok (Prada Luna Rossa), csak furcsa volt hogy nem érződött. Köszi mindenkinek!
2016. szept. 6. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Én úgy tudom, az a jó parfüm amelyiket nem érzed folyamatosan magadon.:)
2016. szept. 6. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Pff, micsoda válaszok...

Mindenkinek más ideig marad meg a bőrén az illat, van aki szerencsésebb, van aki nem. Pl nagyban függ a hidratáltságtól. Télen nekem nagyon kiszárad a bőröm, bír rajta hat órát ugyanaz a parfüm, ami nyáron tizenhatot.

És igen, elképzelhető hogy csak te nem érzed (de ez nincs semmilyen összefüggésben a parfüm minőségével), különösen ha minden nap ugyanazt a parfümöt használod. De ezt könnyű ellenőrizni, kérdezz meg valaki mást hogy ő érzi-e.

2016. szept. 7. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!