Hova fújjam a parfümőt?
Fújkálom mindenhova, de egyszerűen nem marad meg az illata. De az is lehet hogy csak én nem érzem. Nyakamra fújjam?
14/f
A nyakadra fújd, de lehetőleg kb. 3-4 fújást ha szeretnéd hogy később is érződjön.
Lehet, hogy csak te nem érzed, mert én sem szoktam általában magamon, más pedig mondja hogy milyen jó illatom van.
Egyébként nagyban függ a parfümödtől is, van amelyik tartósabb, értelemszerűen a jobb minőségű, és van amelyik kevésbé.
15/L
Pff, micsoda válaszok...
Mindenkinek más ideig marad meg a bőrén az illat, van aki szerencsésebb, van aki nem. Pl nagyban függ a hidratáltságtól. Télen nekem nagyon kiszárad a bőröm, bír rajta hat órát ugyanaz a parfüm, ami nyáron tizenhatot.
És igen, elképzelhető hogy csak te nem érzed (de ez nincs semmilyen összefüggésben a parfüm minőségével), különösen ha minden nap ugyanazt a parfümöt használod. De ezt könnyű ellenőrizni, kérdezz meg valaki mást hogy ő érzi-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!