Remelem nem baj, hogy lanykent valaszolok. Nekem ilyen alkatom van genetikailag. Nem talalok magamra nadragot csak nagyon nehezen (mert magas vagyok a vekonysagomhoz.) 170 cm 40 kg 80-59-82 vagyok. Eleg surun kapok beszolasokat, amik nagyon rosszul esnek a gyengebb napjaimon. Kemenyen ulni nem igazan tudok, a suli szenvedes a kemeny szekeken, mivel hiaba vagyok aranyos, hiaba van popsim ulesnel csak erzodik a csont es nagyon nagyon nyom. Melltartot se kapok. 70/B-C nagyon ritkan van... (a kosar a ciklusomtol fugg, peteereskor C)
Ha elkapok egy betegseget egybol lefogyok 5 kilot, ami nalam eleg veszelyes is lehet. Aztan evek mire visszaszedem magam. (Eszek rendesen,sot. Betegsegem nincs, marmint ehhez kapcsolodo.)
Ezért kell neked egy olyan pasi, akinek van egy kis pocakja... Úgy nem nyomna a csontod, mert kényelmes puhán ülnél :)
A többi problémára sajnos már nincs ilyen elmés válaszom, sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!