11/22 anonim válasza:
Szuper, ez így tök jó. Sem a teltebb, sem a szétsportoltabb női test nem tetszik ennyire.
12/22 anonim válasza:
Nagyon szép. Ez alapján barátnőnek jöhetne
25/F
13/22 anonim válasza:
Nagyon sovány.
Tényleg egy 5 kg jól állna neki, a nem feltétlenül zsírban, lehet izom is.
14/22 anonim válasza:
Én speciel imádom az ilyen vékony nőket! :)
Talán azért, mert én amolyan mackós pasi vagyok.. .
15/22 anonim válasza:
Tul vekony nekem. Nem hogy 5 hanem meg a 10 is elferne rajta 70/30 aranyban az izom aranyra...
16/22 anonim válasza:
Hát nekem kicsit vékonyka :S bocsi, nem akarok megsérteni senkit, és ha ez genetikai, akkor meg pláne!! Nekem tetszik ha van mit ölelni, fogdosni, persze nem dagadtak, csak szép, telt alakú :D De azt mindenképp hozzáteszem, hogy én nem a testbe szeretek bele, lehet akármilyen szép, de egy ilyen mai tinik*rvát inkább pofánb*sznék lapáttal, és elásnám :D
17/22 mr rex válasza:
hát szerintem vékony alkat, elférne rajta még egy 10 kg arányosan elosztva!
19/22 Bari87 válasza:
Ez már durván vékony! Nincs semmi cici! Mostani nőm 175cm 80kg a legjobb jobb kerek popsi jó cickok és bírja a vad szexet!
20/22 anonim válasza:
19#
Egy vékony nő is bírja a vad szexet. Csak szólok! ;)
Nem testalkattól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!