Hogyan keszitsek Zselés gél lakkot magamnak?
Sziasztok!
Nagyon szerettem volna elkesziteni magamnak a kormom, ezert vettem uv lampat, segitett hozza vasarolni az elado csaj lakkokat igy hat elkeszitettem. A sorrend ahogy csinaltam;
- Lereszeltem a kormom
- bolyhositottam
- portalanitottam
- gombaolo folyadek
-savmentes primer miutan meg szarattak kicsit
-uv alap es fenyzsele ezutan lampa
- one step szines gel lakk utana lampa
- szinten szines gel lakk, lampa
- fedo ( crystal Nails)
- zsele fixalo( tudom h. A one step tipusura nem kell de azt mondtak h. Nm artok vele)
- korombor apolo olaj
A kerdeseim:
- jo e ez a sorrend?
-normalis e kicsit be van hajolva a korom vagyis nem vizszintes, hanem kicsit homoru alakja van pedig egyenesre reszeltem
- a lanyok a munka helyemen azt mondtak h. Olyan mint ha rendes korom lakkal festettem volna ki a kormom. Az jo vagy rossz? Tobb alapot kellett volna felvigyek? A tapintasaval nincs baj, egyenletesen van felvive
- Ti hany ujjat lampaztok egyszerre?
A helyesirasi hibakat nezzetek el nekem, illetve az ertetlenkedesem is. A valaszokat elore is koszonom szepen, tovabbi szep napot mindenkinek!
minden ilyen topiknál van egy műkörmös is,aki leoltja azokat,akik otthon merészelnek gél lakkot csinálni,végzettség nélkül.
nem lebecsülni akarom ezt a szakmát,de azért egy sima gél lakk nem agysebészet, kb bárki meg tudja csinálni ha utánaolvas és van minimális kézügyessége.
az építés meg a díszítés már más tészta,ahhoz aláírom,hogy kell a papír..
de a gél lakk nem nagyon dolog ..
szerintem hagyd a one steppet, inkább vegyél sima színeket és használd az alap,fedőlakkal. és fixáld.
a one step meg jó lesz,hogyha sietned kell és nincs sok időd a körmödet csinálni. de én nem használnám mindig
Ha elolvastad az első válaszaimat, nem voltam bunkó, segíteni próbáltam. Viszopnt, ha már segítségek kér valaki, akkor illik megfogadni a szakember tanácsát, aki minden nap ezekkel a termékekkel dolgozik, ebből él. Nem tartom bonyolult dolognak a géllakozást, attól se félek, hogy a megélhetésemet veszélyezteti, aki otthon csinálja.
Viszont ha hajtja a saját butaságát, az igenis felcseszi az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!