Hogyan keszitsek Zselés gél lakkot magamnak?
Sziasztok!
Nagyon szerettem volna elkesziteni magamnak a kormom, ezert vettem uv lampat, segitett hozza vasarolni az elado csaj lakkokat igy hat elkeszitettem. A sorrend ahogy csinaltam;
- Lereszeltem a kormom
- bolyhositottam
- portalanitottam
- gombaolo folyadek
-savmentes primer miutan meg szarattak kicsit
-uv alap es fenyzsele ezutan lampa
- one step szines gel lakk utana lampa
- szinten szines gel lakk, lampa
- fedo ( crystal Nails)
- zsele fixalo( tudom h. A one step tipusura nem kell de azt mondtak h. Nm artok vele)
- korombor apolo olaj
A kerdeseim:
- jo e ez a sorrend?
-normalis e kicsit be van hajolva a korom vagyis nem vizszintes, hanem kicsit homoru alakja van pedig egyenesre reszeltem
- a lanyok a munka helyemen azt mondtak h. Olyan mint ha rendes korom lakkal festettem volna ki a kormom. Az jo vagy rossz? Tobb alapot kellett volna felvigyek? A tapintasaval nincs baj, egyenletesen van felvive
- Ti hany ujjat lampaztok egyszerre?
A helyesirasi hibakat nezzetek el nekem, illetve az ertetlenkedesem is. A valaszokat elore is koszonom szepen, tovabbi szep napot mindenkinek!
A one stepet nem fixáljuk, mert bemattulhat tőle.
Bőrfeltolás-kaparás kimaradt.
Igen, a géllakk úgy néz ki, mint a körömlakk. Ez a lényege. Tartós lakkozás.
a one step lakkok lényege, hogy nem kell alap és fedőlakkot felvinned.
olyan színeket vegyél szerintem,ami nem one step. és akkor kell az alap meg a fedő.
kinézetre kb olyan mint a körömlakk,csak ez fényesebb és szerintem kicsit keményebb az állaga,ha hozzányúlsz a körmödhöz. + ugye tartós,akár több hétig. szóval nem teljesen olyan mint a körömlakk. de amúgy én sem mindig tudom megállapítani,hogy ez most máson gél lakk vagy sima?
Minek szól bele olyan, aki nem ért hozzá?????
A one step géllakkokhoz nem feltétlen szükséges alap és fedőréteg, de ha használsz, akkor tartósabb. Fixálni tilos, hiszen szárazra köt, a fixálótól viszont bemattulhat. Fixáláskor a ragacsos réteget távolítjuk el a fény felületéről. One step színre is tehetsz fixálós fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!