Hány alkalom elég a szolráiumban hogy jó színem legyen?
5 alkalom elég arra h. jó barna színem legyen? Sajna elég világos a bőröm...Jah és van pár anyajegyem nem lesz belőle problémám?
Álló vagy fekvő szoli?
szia:)
attól függ, hogy hány percre mész az 5 alkalom alatt:)
de 5 alkalom után már látszódnia kell a barnaságnak:)
az a lényeg, hogy elsőnek kevesebb percre menj, aztán kb. 3-4 alkalommal többre, fokozatosan:)
elsőnek heti 2x-szer ajánlatos menni, aztán ha már megvan az a szín, ami elég neked, akkor elég heti 1x:)
álló vagy fekvő...hááát higiénikusabb az álló, de ha jó helyre mész, ahol tényleg jól kitisztitják a gépet, akkor a fekvőbe sem lehet semmi bajod:)
az anyajegyekre viszont vgyázz, mert tudod nem játék:)
ami a legfotnosabb szó a szoli témában: mértékletesség!!!
remélem segítettem:)
sok sikert:)
Nagyon szépen köszönöm a választ nagyon sokat segítettél:)
Egyébként ilyen 5 percekre gondoltam mivel nagyon fehér a bőröm..:S
Nekem is elég világos a bőröm és tavaly voltam egy nagyon jó szoliban. Csak egyszer tudtam elmenni, mert felégetett 3 perc után, de még októberben is láttam magamon a bugyivonal és a bőr közti színkülönbséget.
Elég erős szoli volt, többe is került, mint általában. Ha ilyenbe mész szerintem egyszer egy héten elegendő kell, hogy legyen. S tényleg fokozatosságra kell figyelni. Lehet, hogy én is benézek oda, ahol tavaly jártam, hátha most tovább bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!