Ki a legirritálóbb a magyar beauty vloggerek közül?
Esztit nagyon szeretem. Nem elmebeteg, neki vannak a legértelmesebb videói, és a stílusa se vinnyogós, köznapi. Intelligens és jó humorú.
Fruzsit én se bírom valamiért, Móni meg szimplán igénytelen.
Móni, az ő videóit végig se tudnám nézni
idegesítő, irritáló és abszolút haszontalan
Esztinek ez az új stílusa nekem se tetszik, de amúgy mond jó dolgokat
Fruzsival nekem meg semmi bajom és igaz, hogy nem profi sminkes, de ezt ő is mondta, hogy tud róla, neki ez csak hobbi
Én egyiket se bírom!!!! Fúj...
Emci beauty a másik akit gyűlölök. Minek 13-15 éveseknek sminkelni? Sőt! Sminkes videót készíteni?? Kurv&k......
Ém csak Ehsstyt nézem, ő eddig nagyon sok mindenben segített a tanácsaival sok mindent köszönhetek neki( többek közt azt is hogy normális szemöldököm lett).
Amúgy Fruzsi mostanában el van szálva magával, régen hasznos ötleteket adott...de most..Nem bírja felfogni hogy a videói haszontalanok.Például megmutatja hogy kell rendezni a sminkcuccainkat.Most komolyan..oké hogy neki egy ruhaszekrényi smincucca van de egy átlag embernek ez nem hasznos segítség mert nekem kb egy fiókban elfér minden(nem azért mert nem tehetném meg csak minek egy rúzsból 30 db?!Nekem kb 5 db van azokat sem használom csak félévente, meg szempillaspirálból 20 db?Nekem abból is 4 db van amit használok..16/L) Szóval az ilyen videókkal semmit sem segít csak menőzik hogy neki mennyi ingyen cucca van.Meg állandóan átver minket...hiába mondják hogy a szponzorált videókban a véleményét mondja el..nagyon sok hülye ember van..az a lényege hogy jót kell mondjon róla mert azért fizetnek neki.Nem a saját véleményét mondja.Nem is lenne vele baj ha azokon kívűl normális videókat tenne fel...de állandóan a felvágás,menőzés(ne mondja senki hogy nem azt csinálja.Mert hiaba mondja hogy nem menőzni akar..azt csinálja) Szóval én most Fruzsit tartom a legirritálóbb beauty vloggernek.De régem elismerem hasznos ötleteket adott.
ez az alexa pallagi az egyik legirritálóbb, idegesítőbb, ostoba pi csa, akit láttam, minden videója csak pózolás és agyjátszás.
az a rami vagy ki meg szintén nagyon idegesítő, hogy ilyen csúnya, dagadt, igénytelen nő létére beauty bloggernek meri magát nevezni.
amúgy nem sokat ismerek szerencsére.
Magyarok közül csak Esztit szeretem, de őt nagyon. Aranyos, őszinte és nagyon-nagyon tudja miről beszél. Visz egy kis személyességet a videóiba, és a sminkek, amiket bemutat sokszor még tök amatőrök (én) által is elkészíthetőek.
Nem szeretek senkiről rosszat mondani, így a véleményem a többi általam ismert magyar beauty vloggerről titok marad. Esztin kívül csak külföldieket nézek, tényleg ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!