Szerinted melyik magyar 10 celeb a legirritálóbb?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 20:38
1/14 anonim válasza:
Ha kiválasztasz 10-et véletlenszerűen, tuti hogy mind irritáló lesz! :) Egyik rosszabb a másiknál..
2/14 anonim válasza:
hál!Istennek, fel se tudok sorolni 10-et...
3/14 A kérdező kommentje:
Naaa,azért van pár értelmes fazon :D
2010. jún. 1. 20:43
4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem (nem sorrendbe): Győzike,Pákó,Benkő,Kiszel, Labancz Lilla,Sp,Geronazzo,Molnár Anikó,Horváth Éva,Ádok Zoli
2010. jún. 1. 20:44
5/14 anonim válasza:
Hajdú Péter,Benkő Dániel,Dömsödy Gábor,Hargitai Bea,Zimány Linda,Voksán Virág,Gáspár Győző,Csonka András,Labancz Lilla,Kinter Oszkár.
6/14 anonim válasza:
1.Nagy Ő Anikó
2. SP
3.Hajdú Péter
4.Lola
5.Győzike
6.Soma
7.Ágica
8. Kiszel Tünde
9. Oszkár
10. Stohl András
Irritálósági sorrendben!
7/14 anonim válasza:
10-es a Zimányi Lindával is lehet helyettesíteni.
8/14 Főzős Laci válasza:
1.Zalatnay Cini 2.VoksánVirág 3.Stohl András 4.Házibuli Attila 5.Liptay Claudia 6.Erdélyi Mónika 7.Nagy Ő Anikó 8.Détár Enikő 9.Rákóczi Feri 10. Horváth Éva
9/14 anonim válasza:
A celeb szó maga is irritáló szerintem. Pláne, hogy "celebeinknek" legalább a fele semmit nem tett le az asztalra. Azért meg nem vagyok hajlandó pofára esni senki előtt, mert nem bír egy éppképzláb magyar mondatot összerakni és még büszke is rá. Aki magára veszi a celeb jelzőt az elég irritáló számomra és biztos, hogy több, mint 10 ilyet tudnék felsorolni.:)
10/14 hell-ikon válasza:
Akiket sajnos én sem tudok kikerülni, állandóan a képembe nyomják, tolják magukat és akiktől a plafonra mászom:
-Kiszel Tünde
-Győzike
-Fekete Pákó
-Hajdú Petya
Hirtelen felindulásból ők jutnak eszembe. Sorszámot azért nem írtam, mert ezek közül egyik sem jobb a másiknál, egyformán irritálnak a mérhetetlen ostobaságukkal, butaságukkal s még sorolhatnám a negatív jelzőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!