Megéri leszedetni?

Figyelt kérdés

Van egy kb. 40 mm-es anyajegy az arcom bal oldalán. Lányok szerint helyes vagyok, de talán jobb lenne nélküle. Mit gondoltok? Távolíttassam el? Vagy értelmetlen lenne? Mindenki válaszára kíváncsi vagyok.

15/f

2016. szept. 2. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha valakit kinéz magának az ember, akkor nem a hibákat keresi rajta. Szóval nem igazán akadályoz, de ha zavar eltávolíthatod.

Nekem homlokomon van 4-5mm széles és 1-2mm kidülledésű anyajegy. Nekem akadály fésüködéskor és hajpántnál. Volt hogy lekaptam a felét o.o tervezem is a leszedetését.

2016. szept. 2. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Eltávolítás után mekkora helye maradna/mennyire látszódna?

Más emberek válaszát, véleményét is szívesen várom!

2016. szept. 2. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A 40mm ugye jól gondolom, hogy elírás mert egy 4cm-es anyajegy óriási, főleg az arcon. 4mm semmiség.

Ha nem okoz problémát, nem akad be, nincs rajta elváltozás akkor nem kell leszedetni. Ha zavar akkor szedesd le, egyébként fölösleges.

2016. szept. 2. 23:30
 4/4 A kérdező kommentje:
4 mm-t akartam írni... észre sem vettem, bocsi.
2016. szept. 3. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!