Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak küzdelem árán tudom...

Csak küzdelem árán tudom felvenni ami tetszik, megéri?

Figyelt kérdés
A méreteim jelen pillanatban 81-61-96. Ezt is úgy tartom fenn, hogy mellőzöm a rágcsálnivalókat, kenyeret, helyette zabkását eszem, gyümi zöldség mit soha korábban (korábban szinte nem is ettem ezeket). Semmi cukrozott üditő. Néhanapján, havi 1x ha lecsúszik egy cola, vagy egy zacskó chips. A munkába biciklivel járok, ami napi 10 km. Munkán sem ülök, hanem mozgok mind a 8 órában talpon vagyok kivéve szünetben. 162/52.5 vagyok. Körte alkatom van, a combjaim kicsit erősebbek, leginkább a csipő alsó részén, a forgónál. Az a baj, hogy ezzel nehezen tudok mit kezdeni, csak akkor tudom jófélére faragni ha kétnaponta tornázom fél-háromnegyed órát. Ekkor tényleg bármit felvehetek, jól áll. De bevallom, meguntam a tornát. Eleget mozgok igy is. Viszont ha nem tornázom visszajön az a külső comb háj, és akkor nem veszek fel szivesen kicsit sem tapadós cuccot, sem ruhát, sem nadrágot, semmit.. Megéri most tényleg, annyit kinlódni csak a ruha miatt?
2016. aug. 11. 17:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!