Sztetek szep vok?

Figyelt kérdés

Sokan montak h menyek szepsegversenyre meg modelkedni.

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 2. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%
8# mert te annyira tudsz írni, igaz?
2016. szept. 2. 19:49
 12/22 October15 ***** válasza:
100%
Nos ez a veszély azért még közel sem áll fent. Az mondjuk érdekelne [nem, egyáltalán nem érdekel], hogy mégis milyen kontextusban hazudták ezt. :D Persze attól még nincs semmi durva gond szimplán az állítás erős túlzás.
2016. szept. 2. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
2%

Először is nyilvánvalóan nem te vagy a képen, maximum csak lejáratni szeretnéd a lánykát, hogy mintha ő írna így:D

Másodszor is szerintem nagyon is szép a lány, sőt modellnek is simán beállhatna, nem tudom mit kell itt fikázni. Valóban az első képen kicsit túl van vakolva, és ettől olyan "tucat" lánynak tűnhet, de szerintem jól áll neki. Az hogy kacsacsőrrel pózol semmit nem jelent, igaz hogy láthatóan nem viccelődik ezzel a pózzal, de ebből még nem lehet teljesen megismerni senkit. 3. képen úgy tűnik mintha alig lenne sminkelve(nem értek hozzá), és ott így természetesen is szép szerintem.

2016. szept. 2. 20:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Na a 13 megmondta :D
2016. szept. 2. 20:17
 15/22 A kérdező kommentje:
Mier ne en lennek a kepeken? Annyira szep h fake vagy mi?
2016. szept. 2. 20:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Azt a lófejű ...va eget!!!
2016. szept. 2. 20:25
 17/22 anonim válasza:
Szerintem te azèrt raktad ki a kèpeket hogy minèl többen mondják azt hogy szèp vagy, nem pedig hogy őszinte vèlemènyt mondjanak rólad. Èn lány vagyok, szebb vagy mint èn az tèny ès való, de láttam már nálad szebb lanyokat is. Hetero vagyok teljesen mèg mielőtt valaki meggyanúsítana hogy nem.
2016. szept. 2. 20:25
 18/22 anonim válasza:
Nem vagy csúnya de szerintem csak meg akartak döngetni.
2016. szept. 2. 21:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Jaj, olyan fake az egész, hogy messziről bűzlik. Ne is tagadd!
2016. szept. 2. 21:37
 20/22 A kérdező kommentje:
Fake vagy te ;) takarogy ha vmi nm teccik
2016. szept. 2. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!