A lányok miért mennek mindig papir szatyorral?
Figyelt kérdés
Mindig láttom az utcán itt Pesten hogy rengeteg lány egy menő reklám papir szatyorral jár.
Pl.: Zara, Hilfinger, kávézós márkás (starbucks) . Dicsekvés vagy ez már divat?
2016. aug. 30. 21:55
1/10 anonim válasza:
Vagy csak éppen ott voltak, és vettek valamit? Vagy visznek benne valamit?
2/10 anonim válasza:
valószínűleg visznek benne vmit, ami a táskájukba nem fért volna bele
a bevásárlószatyornál mindenesetre sokkal normálisabban néz ki :D
3/10 anonim válasza:
Mert van nekik, adják a boltokban és így hasznosítják újra. Ha valami nem fér a táskába vagy csak odaútra kell, akkor célszerű így vinni. Én pl. ilyenekben hordom vissza a könyvet a könyvtárba, vagy a kaját viszem benne az egyetemre, amikor kiürül, összehajtogatom és megy a táskába. Mindig van a táskámban ilyen szatyor, ha pl. hazafelé menet jövök rá hogy vennem kell valamit, akkor előveszem és abban viszem haza. Tavasszal sokszor a kabátot is, ami reggel még kell, délután meg már nem. Amúgy épp tojok rá, hogy mi van a táskára írva, nem hiszem hogy bárkit érdekel.
4/10 Sunshinedoll válasza:
Az ilyesmi valóban sokkal jobban mutatna: [link]
5/10 Sunshinedoll válasza:
A dicsekvés nálam Gucci szatyornál kezdődik, nem a Zaránál, de ok.
6/10 anonim válasza:
Pl. kaját nem szívesen tennék a táskámba, vagy ha vissza kell adnom valakinek valamit, akkor is inkább külön szatyorba teszem, a boltban kapott erre tökéletes. Egyébként mindig van a táskámban egy nylon is, amire rá tudok ülni, ha kell, meg picire összehajthatós a Rossmannból. Táskaception:D
7/10 anonim válasza:
Vagy onnan jöttek vagy divat.
Múltkor egy ismerősöm mesélte, hogy egy barátnőjével vásároltak. Ő nem vett semmit, a másik lány igen és megkérte a csajt, hogy fizessék már ki a két terméket külön, hogy neki is legyen szatyra....
És itt 20-as éveik közepén levő nőkről van szó, nem két 13 évesről.
Mindig vannak "divatos" szatyrok, amikor középiskolás voltam H&M és Newyorker-es műanyagtasakkal mászkált mindenki, az volt a tornazsákjuk.
8/10 anonim válasza:
ebből is kihozni, hogy a divat miatt csinálják, felvágásból...
9/10 anonim válasza:
Legtöbbször munkába kaját viszek benne, azt nem akarom a táskámba rakni. Vagy ha élelmiszert vásárolok is viszek magammal szatyrot, mivel a bevásárlóközpontokban az is pénzbe kerül, ha veszek ruhát, akkor ahhoz meg úgyis adnak ingyen, úgyhogy nyilván inkább azt tartom magamnál. Azért elég hétköznapi szituációk ezek, nem hiszem el, hogy valaki már ebbe is divatot lát bele.
10/10 anonim válasza:
Nekem is New Yorkerws szatyor volt a tornazsákom, nem tudtam, hogy divat. De minek is fizettem volna pár ezer Ft-ot tornazsákra, ha az ingyen zacskó is ugyanúgy megfelelő? Már a spórolás is biztos csak divat lehet, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!