Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan rúzs ami nem olyan...

Van olyan rúzs ami nem olyan drága és tartós?

Figyelt kérdés
Az Essence, Avon, Catrice, Rimmel rúzsokról nem tudom elhinni hogy tartósak lennének.
2016. aug. 29. 18:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Olyat szeretnék, ami kibírja az evést, ivást, mindenféle rásegítés nélkül.
2016. aug. 29. 18:36
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem is azok, próbálkozz a matt Maybelline árnyalatokkal, vagy folyékony rúzsokkal. Esetleg a MAC, ami még annyira nem vészesen drága, és némelyik (!!) rúzsuk elég jól bírja a gyűrődést.

A Bourjoisnak illetve a Pupának is van ilyen krémes folyékony rúzsa, az nem olyan rossz, de nincs olyan jó, mint egy teljesen folyékony állagú rúzs.

2016. aug. 29. 21:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy a MAC valóban jó, még viszonylag az ára sem olyan vészes, de sajnos ahol én lakom, ott még a környékén sincs. Budapest meg elég messze van. De azért köszi a választ.
2016. aug. 29. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
az essence-nek is vannak tartós rúzsai pedig, nekem van vagy 7-8 db és csak akkor jön le, ha eszem vagy csókolózok a barátommal, de az minden rúzsra igaz.
2016. szept. 13. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!