A borotvakések mitől ennyire drágák? Láttam olcsóbbat is, de akkor az annyival rosszabb minőségű is?
Gondolkozok rajta hogy gyűjtök össze pénzt egy borotvakésre, mert annyi biztos hogy jobb mint a cserélhető fejes borotvák.
Egyébként a késnek a pengéjét azt karban kell tartani olyan módon hogy élezni kell meg ilyenek? (De cserélni azt gondolom nem kell sose.)
Illetve még azt is néztem, hogy ezek a pamacsok, amivel be kell szappanozni az arcot, az is nagyon drága, de az miért?
Megérik az árukat mind a kések, mind a pamacsok?
WTF? Nagyon drága???
4 ezerét már tudsz venni... Nekem a borotvám kerül majdnem annyiba a fej bele meg 1.000 csak azért mert nem műanyag az egész és van éle a pengének, nem dugul el 3 húzás után.
Mindenből van drága... Kutyát is vehetsz 1.000 forintért és akár több millióért is.
most az ilyen 40-70-80 ezres borotvakésekről beszéltem ami drága
és mondtam hogy láttam olcsóbbat, konkrétan olyan 4000 Ft-osat, de kérdeztem, hogy akkor az annyival rosszabb minőségű-e, amennyivel olcsóbb
itt láttam olyan drágákat, az olcsóval együtt
szóval szerinted megéri a drágább, vagy ugyanolyan brutáljó a 4k Ft-os pengéje is?
egyébként akkor mennyi időnként kéne ezt élezni, és mivel?
olyan követ kell hozzá venni, vagy a konyhai késélező is megteszi?
Tehát akkor az olcsó 4000 Ft-osat mégsem kell megvenni, ugye?
Akkor muszáj lesz összegyűjtenem 40000 Ft-ot (a legolcsóbb solingenre amit ott találtam), hogy ne legyen csalódás a vége?
De akkor még azt nem értem, hogy a pamacs az miért olyan drága? Most hirtelen 22000 volt a legolcsóbb azon az oldalon.
És más oldalon? Még borzpamacs is van fele ennyiért: [link]
Lószőr vagy sertés még olcsóbb.
Köszönöm! Tényleg jobb árak :)
De akkor elvileg a drágább a jobb minőségű?
Most inkább a borotvára értem mint a pamacsra.
És élezni mivel kell majd?
Láttam ilyen bőrszíjat, de így elgondolkoztam, hogy az hogy a fenébe tud élezni. Vagy az élezőkő a megoldás?
A jó acél drága. Pokoli drága. Ha ehhez hozzávesszük, hogy mégiscsak egy nem túl keresett, kézzel készült, mondjuk ki luxustermékről beszélünk, érthető az árak megszaladása.
A borotva élezése kicsit finomabb munka, tapasztalatot kíván. Előbb beszélj egy mesterrel, pl. Flaschner Kálmánnal. Nála biztos kaphatsz jó áron tartós borotvát is.
És most Székesfehérvárra menjek el érte? :D
(Mert a kereső rögtön azt dobta ki hogy Flaschner Kálmán Székesfehérvár.)
De a kést illetően gondolom az is jó ha hiteles és minőségi márkát veszek mint a Solingen, ugye? Abból is van "olcsóbb" fajta, 35-40 ezerért, annyit össze is tudnék rá gyűjteni rövid időn belül.
A pamacsra is, a szappan meg szerencsére nem egy drága termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!