Szőrgond. ( több lenn) 18/L Mit csináljak? Szerintetek leepilálhatom vagy csak rosszabb lesz?
Figyelt kérdés
apukám görög származású, anyukám is barna hajú, ezért nagyon szőrös vagyok, hormonháztartásommal minden rendben, voltam már többször is orvosnál. Sajnos ez alkati kérdés. borotválom az egész lábamat/ karomat/ hónaljamat/ intim részt, epilálom a hasam, de sajnos a derekam is elég szőrös amit nagyon szégyellek és az önbizalmamat is elveszi.. arra gondoltam hogy leepilálom azt is de félek hogy akkor megerősödik és szúrni fog/ mégjobban látszik majd.
Kozmetikus ( lézeres szőrtelenítés stb) ki van zárva mert nincs túl sok pénzünk
2015. febr. 2. 14:30
1/3 anonim válasza:
A borotválástól szúrós lesz, epilátort használj mindenhova, ahol kibírható. Egy idő után ritkul is tőle, ne add fel..! Hasonló cipőben járok, az intim területek és a hónaljam kivételével mindent epilálok, és hát utálom, de legalább így sima a bőröm...
2/3 anonim válasza:
Fú, a fájdalmat bírod, az tuti :O. Megerősödni nem fog, attól nem kell félned, de én elég valószínűnek tartom, hogy túlreagálod. Nekem pl. baromi feltűnő bajszom van szerintem, mégis volt egy időszak mikor jobban elhagytam magam és nem gyantáztam, és mikor szobatársam és barátom megtudták, hogy amúgy le szoktam szedni, teljesen meglepődtek és azt mondták, hogy szerintük szükségtelen. (Mondjuk azóta is gyantázom, mert engem zavar, de a bajusz azért nem egy derék :D) Képet nem akarsz linkelni? A derekadról úgysem ismer fel senki. Nekem is szőrös a hasam amúgy, de már nem szőrtelenítem, a barátom arra is azt mondta, hogy hülye vagyok, és azt rajta kívül nem nagyon látja senki, nekem meg könnyebb így :D Engem viszont a tarkóm zavar nagyon, a hajvonalam alatt van két vastagabb csík haj-szőr átmenet :S Ilyen az élet, valószínűleg legalább a hajad is jó erős:)
3/3 anonim válasza:
epilátortól pont, hogy ritkulna
érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!