Lányok mennyire jön be egy fiú oldalt felnyírt kontyos hajjal?
Nekem ilyen hajam van, nem azért mert ez a divat, egyszerűen azért mert nekem ez tetszik. Én már azelőtt elkezdtem növeszteni mielőtt ez divat lett volna.Megoszlik a vélemény... Akiket eddig kérdeztem van akinek bejön van akinek nem, van aki nem foglalkozik vele hogy milyen a hajam. Most jelenleg nincs csajom, de voltak páran és nekik bejött ez a haj,másnak is, fonják, cirógatják , nem hagynak békén :D Szerintem jól áll nekem és tetszik is mikor oldalt jobban felvan nyírva... Eléggé magas vagyok. 182-186 cm között vagyok valahogy. Félig meddig sportos alkat(Izmos lábak, erős karok, és egy kis hátizom)Erős áll, hosszúkás fej,sötétbarna haj, barnás szem.
Negatív kommentelőket nem kérek, csak írjátok le mi a véleményetek.
16/F
Alapvetoen nem az idealom, de nem zarom ki, hogy jol allhat valakinek. Ez ellenben poppet kinyitotta a bugylibicskat a zsebemben:
"Negativ kommenteloket nem kerek"
Vazzeg, akkor minek kersz velemenyt? Ahhoz a kritika is hozzatartozik.
Nem arra gondoltam hogy ne írjanak kritikat hanem kimeljenek mar meg azok a tipikus seg*fejek akik akar egy normalis kritikat sem tudnak leirni. Mint pl a 12es. Ki kivancsi az ilyen emberekre? "Szurnalak". Kiirtam hogy fiu vagyok. Es ezt irja ra? Tipikus kis semmirevalo se*gfejek akik unatkoznak. Nem tudnak magukkal mit kezdeni. Senki nem kivancsi rajuk.
Nekem nem igazán jön be, és nemigen láttam olyat eddig akíhez illett és akinrk jól állt, de ha valakinek igen akkor végülis nézhet ki jól is
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!