Lányok mennyire jön be egy fiú oldalt felnyírt kontyos hajjal?
Nekem ilyen hajam van, nem azért mert ez a divat, egyszerűen azért mert nekem ez tetszik. Én már azelőtt elkezdtem növeszteni mielőtt ez divat lett volna.Megoszlik a vélemény... Akiket eddig kérdeztem van akinek bejön van akinek nem, van aki nem foglalkozik vele hogy milyen a hajam. Most jelenleg nincs csajom, de voltak páran és nekik bejött ez a haj,másnak is, fonják, cirógatják , nem hagynak békén :D Szerintem jól áll nekem és tetszik is mikor oldalt jobban felvan nyírva... Eléggé magas vagyok. 182-186 cm között vagyok valahogy. Félig meddig sportos alkat(Izmos lábak, erős karok, és egy kis hátizom)Erős áll, hosszúkás fej,sötétbarna haj, barnás szem.
Negatív kommentelőket nem kérek, csak írjátok le mi a véleményetek.
16/F
Egyszerűen akárhogy is próbálkozom,nem tudom elképzelni.. :D
Valami hasonló képet akár netről is tudsz mutatni?
Nekem alapból tettszik.Szerintem vagány.A gondom az,hogy olyanok is ilyen hajjal mászkálnak,akiknek stílusban közük sincs hozzá.És hülyén jön ki.
De ha hozzád illik,akkor biztos jó :) Nincs baj vele.
Nekem nem jön be ha egy pasinak hosszú a haja.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!