Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az szép, ha egy lánynak...

Az szép, ha egy lánynak vastag combja van?

Figyelt kérdés

Mindig is vastag combom volt,sosem voltam kövér,de a combom sosem volt sovány. Volt időszak,amikor nem szerettem,sőt utáltam őket,most kezdem elfogadni.

Magasságra 160 vagyok, a súlyom 55 kg.

Kb. ilyen combom van:

[link]

2016. aug. 23. 16:05
1 2 3
 11/21 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Amennyiben TÉNYLEG olyan lábad van mint amilyen ennek a nőnek van a képeken,akkor NAGYON JÓ LÁBAD LEHET...Hm...
2016. aug. 23. 16:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát izmos lábam van,genetika miatt és amaitt is,mert sportolok.
2016. aug. 23. 16:22
 13/21 Titusztitusz ***** válasza:
49%
Nyugodj meg akkor:Első osztályu virgácsaid lehetnek,kérdező...És szerencsés lehet nagyon az az illető,akinek módja lehet,vagy volt eddig bekerülni közzéjük...
2016. aug. 23. 16:26
 14/21 anonim válasza:
72%
Nekem undi a vastag comb. Én azt szeretem ha egy lány törékeny :)
2016. aug. 23. 16:28
 15/21 anonim ***** válasza:
6%
Tökmindegy, ha szétrakja ,akkor pont jók.
2016. aug. 23. 16:36
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó,hogy érted,hogy törékeny?
2016. aug. 23. 16:38
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Ízlések és pofonok nekem nem túlzottan.
2016. aug. 23. 16:43
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
Nekem sem tetszenek az ilyen nők, vagy előnytelen ami rajta van vagy csak túl zsíros a lába. A vékony női combok számomra a vonzóak, illetve ha formásan izmos. Ezek tönk lábak, szinte mint egy oszlop.
2016. aug. 23. 16:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban járnál, ha a saját lábadról raksz fel képet.

És tényleg ne az itteni válaszok alapján dönts úgy, hogy valóban elfogadod-e magad vagy sem. Nőként mondom, hogy egy nő akkor szép, ha látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében és tisztában van önmagával, de nincs elszállva.

Vastag combbal is lehet valaki csinos és van akinek tetszik, van akinek nem. Saját példát tudok mondani: sógornőmnek elég vaskos combjai vannak, tisztában van vele de ennek ellenére nagyon csinos csajszi és bátyám oda és vissza van érte:) Itt vagyok én, nincsenek hú de vékony lábaim, szerintem teljesen átlagosak, mégis jobban tetszenék a barátomnak ha izmosabb, formásabb lennék. Szóval kinek mi jön be, magadnak felelj meg van akkor edz lábra ha úgy jobban tetszik.

2016. aug. 23. 17:17
 20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a választ,meggyöző és látszik,hogy okos ember írta,igazad van!
2016. aug. 23. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!