Az szép, ha egy lánynak vastag combja van?
Mindig is vastag combom volt,sosem voltam kövér,de a combom sosem volt sovány. Volt időszak,amikor nem szerettem,sőt utáltam őket,most kezdem elfogadni.
Magasságra 160 vagyok, a súlyom 55 kg.
Kb. ilyen combom van:
Nem, nem szép. És akkor mi van? Az már baj, ha az itteni válaszok alapján látod magad szépnek/nem szépnek.
Nekem pl. lapátfogam van, az se szép. És? Nem ez fogja meghatározni a magamról alkotott képemet, a párkapcsolatomat, és a férjem érzéseit irántam...
Retus nélkül...
Elég butaság sztárok alakjára fókuszálni és azokhoz hasonlítani a saját testalkatunkat.
Nekik ott a plasztika,retusálás, bőrsimítások, képek feljavítása, fényviszonyok, beállás stb. amik szebbé, tökéletesebbé teszik alakjukat... Mi lenne ha csípőtől lefelé küldenél be képet és így tudunk véleményt mondani, esetleg, h min kellene változtatnod! :)
L
Ha izomtól (is) vastag, akkor nekem tetszij, ha csak zsírtól, akkor nem annyira.
A linkelt kèpeken inkább zsíros van, elég formátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!