Miért nem sikerülnek jól a Rólam készült fotók?
A fotókon mindig máshogy látja magát az ember. Egyrészt mert egy kimerevített kép, csak egy adott pillanat, másrészt pedig te a tükörben pont a fordítottját látod. Ahhoz szoktál hozzá, így ha látod magadat más szögben, fordítottan már egy számodra szokatlan, kevésbé előnyös képet kapsz. Mások akik pedig azt szokták meg azt a képet látnák furcsának, kevésbé vonzónak ami úgy ábrázol téged ahogy te látod magadat. Remélem érthető voltam :)
De esetleg kérj meg profi fotóst ne ismerőseidet. Beállításokon is sok múlik. Én nagyon meglepődtem mikor olyan kép készült rólam és tökre tetszett annak ellenére hogy furcsa volt (még az utómunkák előtt is jó volt :) )
nem az számít, hogy mennyi kép készül rólad, hanem hogy aki készíti menynire ért hozzá. a portréfotóknál nagyon sokat számít, hogy milyen objektívvel fényképeznek, az objektív torzítása milyenhatással van az arc látványára, honnan és milyen pózban fényképeznek, hogyan tartod magad, hogyan és milyen fények érnek téged, stb.
ezek miatt érdemes profi fotóshoz menni, aki ért a szakmájához és van benne rutinja, hogy ilyen képeket készítsen. nem csak azt kell tudnia, hogyan kell a gépet használni, hanem hogy a modellt (téged) hogyan kell beállítani, mi áll jól neki, hogyan instruálja, mit mondjon, hogy az az arckifejezés, gondolat jelenjen meg rajtad, ami a képen jól áll és azt fejezi ki, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!