Mit gondoltok rólunk? (kép)
Mivel annyira szeretjük a GYK-t ezért gondoltuk kikérjük a véleményeteket .
Mit gondoltok rólunk?? Kinek ki tetszik jobban??
Nyugodtan írjátok le a véleményeteket , az se baj ha sértő az igazat szeretnénk hallani!!
Köszi
A piros pólós lány szól most hozzátok:
utolsó előtti válaszoló:
nem fogom magam azért sminkelni , nem fogok azért kivágott felsőt húzni, azért nem vágatok másik hajat és azért nem fogom ékszerekkel telerakdosni magam ékszerekkel mert nem akarok TÖMEGLÁNY LENNI....Nem vagyok cicababa.Karatézok és ahhoz a sporthoz egyáltalán nem illenek az ékszerek és a smink.Soha nem voltam lányos lány , fiúkkal nőttem fel.Mindenki másmilyen...habár a mai tinik igazán hasonlóak ...póthaj,smink,műköröm,kivágott felsők,magassarkú,miniszoknya...Se engem se a barátnőmet nem ez jellemez!
Inkább egy laza dorco mintsem egy magassarkú.
Ez a válasz a feleletedre.!
Ja és köszi a válaszokat!
hát ez rohadt gáz kép xD
nem akarsz tömeglány lenni? attól még h ha igényesebben öltözködnél nem lennél tömeg.
Ugyanmár !!.... Miért szivatjátok őket ? Tucatlányokat akartok belőlük csinálni vagy mi ?
Egy intelligens ember sokkal jobban értékeli az ilyen lányokat ( sportosak, viccesek, talpraesettek ), mint a tűsarkos, trendi öltözetű cicababákat. Lepontozhattok, nem érdekel különösebben
Amm, sztem a kérdezők meg tartsák meg ezt az egyéni stilust ! Az, hogy mennyinek néztek ki nem számit, nem veletek van gond, csak ez az egész világ elvan már torzulva
Ennyi
Nagyon helyes kép! :) Tényleg idősebbnek tűntetek, én olyan 20 körülre tippeltelek volna mindkettőtöket. De gondolom ez csak a rossz megvilágítás miatt lehet.
Egy dolgot azért vegyetek számításba, főleg a "piros pólós lány": Azért mert valaki tűsarkút visel, vagy sminkel, esetleg póthajat hord még nem kell leszólni és "tömeglánynak" titulálni. Tudom, tudom sok az ilyen stílusú lányok között a "tucat ribi" (azt hiszem a Ti korosztályotok így hívja), de nem végérvényesen igaz mindenkire. Remélem szereztek majd ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalatot.
Üdv: egy tűsarkú imádó "szőkenő". ;)
amikor először elolvastam a kérdést, azt hittem két plázacica lesz a képen. megnéztem, a bal oldali 30, a jobb oldali mondjuk a nagynénje, 45. de helyes kép, aranyosnak tűnnek.
de csak 14-15 évesek vagytok??? ez nagyon meglepő.
jaj drágám nem kell úgy aggódni, ti kértétek, hogy írjunk véleményt és én megtettem
ha nem tetszik a kritika akkor az már a te bajod viseld el, hogy kb 30- nak néztelek (nem csak téged)
ha tudni akarod (bár nem hinném) tornacipőt, egyszerű pólókat hordok és mégis csajosan nézek ki és nem néznek 30- nak
ékszermentesen élek, mert nem tudnám elviselni, sminkből is csak keveset használok, de az is a természetes adottságaimat emelik ki
nem mondtam, hogy kötelező azt tenni amit írtam, én csak segíteni akartam, de ha nem hát nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!