Mit csináljak hogy kisebb legyen a hátam?
Figyelt kérdés
Régen kézilabdáztam de már abbahagytam
15/l
2016. aug. 21. 22:55
1/6 $$$$$ válasza:
Már semit nem tudsz csinálni. Nem kellett volna kézizni ha zavar hogy széles a hátad , gondolom tudtad hogy a kézitől széles lesz....
De nyugodj meg fogsz olyan fiút találni akinek tetszik ;) .
2/6 Kenzo Tenma válasza:
Ha nem edzel már, akkor az izom leépül mivel már nem kapja meg a stimulációt amiért létrejött. Amúgy meg biztosan nem vagy túl izmos mert nőkét cuccolás nélkül az lehetetlen, súlyzós edzés nélkül meg pláne. Szóval ezen szerintem felesleges parázni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem semmit ne csinálj. Nekem nagyon tetszenek a kidolgozott tesű, izmos hátú és vállú lányok. Légy büszke a testedre!
4/6 anonim válasza:
Semmit. Ahogy már írták ha a sport miatt olyan akkor idővel csökken az izomzat mennyisége.
Ha csontozatilag vagy olyan akkor végképp nem tehetsz semmit.
Tanulj meg az alkatodnak megfelelően öltözködni és fogadd el magad.
5/6 A kérdező kommentje:
és mennyi idő amíg leépül az izomzat?
2016. szept. 18. 23:38
6/6 Kenzo Tenma válasza:
2 hét után már kezd, de azért eltart egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!