A tablóképemen göndör vagy inkább egyenes legyek a hajam, vagy esetleg fodrászhoz mennyek valami kontyfélét csináltatni?
Én is azt javaslom, hogy olyan legyen, amit te szeretsz és amilyen általában szokott lenni. Emlékszem, a mi tablónkon 15 lányból tízet csak komoly koncentrálással lehet felismerni, mert mindannyian elvonultunk fodrászhoz fotózás előtt, olyan sminkeket is feldobtunk, amelyeket előtte ki sem próbáltunk, erre még a fodrász is rákorrigált egy kicsit és így elég érdekes, de egyáltalán nem valósághű képek születtek.
Egyébként nekem is olyan hajam van, hogy egyaránt lehet belőle göndört szárítani, valamint egy erősebb kiszárítással és vasalással pedig teljesen egyenest is. Én éveken keresztül erőltettem az egyenes hajat, annak ellenére, hogy ha néha-néha mégis göndör maradt, akkor mindenki el volt tőle ájulva és egész nap hallgattam, hogy sokkal jobban kidobja az egyéniségemet a göndör haj. A férjem is az egyenes haj korszakomban ismert meg, ami addig tartott, amíg először meglátott göndören, utána rádöbbentem, hogy a göndörtől elolvad, az egyenestől meg savanyú arcot vág. Azóta rájöttem, hogy Isten nem véletlenül adta nekem a göndört, hanem azért, mert az áll jobban és azzal kell élnem elégedetten.
Remélem, hogy te is megtalálod azt a frizurát, ami leginkább illik a személyiségedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!