Margot Robbie-nak milyen alakja van?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy körte, homokóra...vagy milyen?
És szerintetek ő szep?
2016. aug. 19. 17:18
1/8 anonim válasza:
Szerintem körte, mivel nem olyan nagy a melle.
Egyébként észbontó egy nő :D
2/8 anonim válasza:
Nokent mondom szerintem kicsit forditott haromszog mert picit szelesebbnek tunik a kepeken a hata amugy meg gyonyoru no.
3/8 anonim válasza:
Jó! Ezenkívül elvileg homokóra (87-58.5-87 cm), de nekem inkább téglalapnak tűnik - a dereka miatt. Szerintem semmiképp sem körte vagy fordított háromszög. :)
4/8 anonim válasza:
nagyon szép, az alakját nem tudom meghatározni
7/8 anonim válasza:
Egyertelmuen teglalap, melle meg feneke sincs es vastag a dereka
8/8 anonim válasza:
Ezzel maximálisan egyetértek! Egy hányinger az egész nő. Nála sokkal jobb nőkkel volt szerencsém dugni, szerintem nagyon átlagos kinézetű nő, naponta legalább 100 ilyen alkatú nőt látok, tízes skálán egy erős hármas és akkor még jóindulatú is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!