Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem van elegem abból,...

Csak nekem van elegem abból, hogy mind a média, mind a közösség beleszól abba, hogy egy nőnek milyen alakja van?

Figyelt kérdés

Egyrészt mutogatják az anorexiás, egészségtelen nőket - testkép és étkezési zavar

Viszont vannak, akik alkatilag vékonyak - őket meg a rokonok és a barátok tömik és csszegetik,hogy miért nem híznak már

Vannak a telt és a kövér nők akiket néha a rokonok és a barátok csszegetnek, hogy igen, van rajtuk némi felesleg

Az izmos nők, akik időt, energiát, és pénzt fektetnek bele abba, hogy jól nézzenek ki, megkapják, hogy "nem viselkednek nőiesen"

Kiposztolnak képeket vékony, izmos, telt, kövér nőkről, hogy hogy néznek ki, nem ártani enni/fogyni/visszavenni a sportból.

Miért nem lehet a másikat békén hagyni? Minden embernek joga kéne hogy legyen hozzá, hogy úgy nézzen ki, ahogy akar, ahogyan jól érzi magát a bőrében, amennyiben nem káros az egészségére, és a párjának is tetszik.

2016. febr. 4. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:

mert szar az életük és várják a lájkokat, hogy értékesebbnek érezzék magukat

engem is irritál, de fütyülni kell rá

2016. febr. 7. 02:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ált. azok, akik magukért szart sem tesznek, ők pofáznak, hogy de ronda vagy, meg dagadt, formátlan (ez pl. 1 tipikus női gyik-es válasz, ha egy másik lány feltölt ide a /jó/ seggéről képet), túl vékony, ha már edz, az a baj, mert akkor jobban néz ki a testük a másiknál... :D :D
2016. máj. 23. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!