Hogy lehet ezeket felhelyezni hajba?
Mindig is tetszettek amikor a sorozatokban/filmekben 1-1 szereplő ilyen kiegészítőt rak a hajába. Ezt otthon én is meg tudnám csinálni esetleg ezekkel? És, ha igen, akkor hogyan? Valaki már próbálta?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
nekem olyan van, amihez nincs ilyen kis kerek izé, hanem csatos
csatt van a tetején és könnyű felrakni, nekem ami van, az már nem megy a hajamhoz azért nem hordom
Ha hamar szeretnél és nem szeretnél rá várni akkor kinai,de ott csak esetek 90%-ban 1 soros van de azokat se vasalni se göndöriteni nem ajánlom, 500-1500ft az áruk kb,és vigyázni kell gubancolodnak,és azok fényesek szóval nagy valószinüséggel el fog ütni a hajadtól,szóval tudni fogják h szar!
Ebay-en is lehet kapni természetesen szintetikust, de ezek több sorosak és szerintem nem túl drágák: [link]
Ezekhez azt tudom írni,probáltam már nem ütött el annyira,de el kell találni a megfelelő színt hogy passzoljon a hajadhoz.bizonyos hőfokig vasalhatóak,göndörithetőek
Ezek ázsiai human remy hajak,azaz emberi hajból készültek,festhetőek,szőkiteni nem lehet őket: [link]
Viszont vaterárol is tudok 1 személyt,aki megbízható,korrekt számlát is ad,ha meg nem tetszik a haj,amit kaptál visszaküldöd neki,és visszaküldi a pénzt,de ne tévesszen meg, japán hajként adja,jobb minőségű szintetikus haj (nem kinai boltos),több részes hajak,viszont abszolult nem ázsiai mint a terméklapon szerepel.ennyi pénzért ázsiait sem kapsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!