Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezeket felhelyezni...

Hogy lehet ezeket felhelyezni hajba?

Figyelt kérdés

Mindig is tetszettek amikor a sorozatokban/filmekben 1-1 szereplő ilyen kiegészítőt rak a hajába. Ezt otthon én is meg tudnám csinálni esetleg ezekkel? És, ha igen, akkor hogyan? Valaki már próbálta?

[link]

A válaszokat előre is köszönöm! :)

[link]

2016. aug. 19. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudod te magad feltenni:

[link]

[link]

Ezt fodrász-hajhosszabító teszi fel,hőillesztéssel és hidd el eléggé feltünik h szintetikus/műanyag!

Ha ilyet akarsz akkor csak emberi hajból

2016. aug. 20. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem olyan van, amihez nincs ilyen kis kerek izé, hanem csatos

csatt van a tetején és könnyű felrakni, nekem ami van, az már nem megy a hajamhoz azért nem hordom

2016. aug. 20. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak a csatosat tudod egyedül felhelyezni amiket linkeltél csak hajhosszabító tudja,neki van olyan eszköze
2016. aug. 20. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítségeteket. Valahogy éreztem, hogy ezt nem lehet magamnak felrakni...:/ Akkor keresek csattosat. Esetleg tudnátok segíteni, hogy hol lehet olyat venni?
2016. aug. 20. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha hamar szeretnél és nem szeretnél rá várni akkor kinai,de ott csak esetek 90%-ban 1 soros van de azokat se vasalni se göndöriteni nem ajánlom, 500-1500ft az áruk kb,és vigyázni kell gubancolodnak,és azok fényesek szóval nagy valószinüséggel el fog ütni a hajadtól,szóval tudni fogják h szar!

Ebay-en is lehet kapni természetesen szintetikust, de ezek több sorosak és szerintem nem túl drágák: [link]

Ezekhez azt tudom írni,probáltam már nem ütött el annyira,de el kell találni a megfelelő színt hogy passzoljon a hajadhoz.bizonyos hőfokig vasalhatóak,göndörithetőek

Ezek ázsiai human remy hajak,azaz emberi hajból készültek,festhetőek,szőkiteni nem lehet őket: [link]

Viszont vaterárol is tudok 1 személyt,aki megbízható,korrekt számlát is ad,ha meg nem tetszik a haj,amit kaptál visszaküldöd neki,és visszaküldi a pénzt,de ne tévesszen meg, japán hajként adja,jobb minőségű szintetikus haj (nem kinai boltos),több részes hajak,viszont abszolult nem ázsiai mint a terméklapon szerepel.ennyi pénzért ázsiait sem kapsz: [link]

2016. aug. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!