17 éves vagyok nekem is ekkora a mellem,mint ennek a nőnek 70/a-s melltartót hordok. Szerintem nagyon kicsi mert a fenekem kerek és formás,és így aránytalannak érzem. 153 cm és 43 kg vagyok.
Emiatt ne érezd rosszul magad,sok pasi a kicsi mellekre bukik és ez különben sem meghatározó szempont :) Ha valaki csak a melleid miatt lenne veled,az annyit is ér..:D
2016. aug. 19. 10:23
3/10 anonim válasza:
Hát akkor mit mondjak én, ennél kisebb mellem van és a seggem elég nagy..
2016. aug. 19. 10:31
4/10 anonim válasza:
Nekem speciel pont a kisebb mellű nők tetszenek. Ezzel szemben a feleségemnek D-s mellei vannak. Emiatt nem aggódnék.
26/F
2016. aug. 19. 10:39
5/10 anonim válasza:
Kicsi a melled, de szerintem inkább örülj neki, hogy nagy a feneked, mert most az a divat, illetve a férfiak sosem vettétek meg a formás, kerek hátsót, eddzél rá sokat, attól még szebb lesz. Azzal kell gazdálkodni ami van, öltözz úgy, hogy a fenekedet hangsúlyozd ki, a melledet pedig optikailag lehet nagyítani különféle szabású ruhákkal, fodrokkal, és persze push up melltartóval.
2016. aug. 19. 10:48
6/10 Scav válasza:
Igen, ez kicsi. De az nem azt jelenti, hogy csúnya. Szerintem aranyosak, szexik. Csak viseld méltósággal, szexisen, kacéran. Az számít igazán.
Legalább annyian szeretik a kis melleket, mint ahányan a nagyokat.
2016. aug. 19. 17:23
7/10 anonim válasza:
Hát ez olyan jó kis cuppogós cici, nagyon bejön *-*
2016. szept. 9. 11:36
8/10 anonim válasza:
Kicsi,de szép.Az én farkam is kicsi de játékos...
2016. szept. 9. 11:39
9/10 anonim válasza:
Alapvetően nem vagy egy nagydarab csaj,emiatt nagy mell sem kell.
Gondolom olyan körte (kis mell,nagy segg) forma lehetsz,szerintem az a legjobb.
2017. aug. 18. 03:12
10/10 anonim válasza:
Persze, hogy az. Nekem a kis mellek egyáltalán nem tetszenek, csak a nagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!