Szerintetek ez elég jó iskolatáskának?
erről lenne szó:
kiszámoltam, és a méreteit nézve elég jó lenne, csak aggaszt hogy a D, azaz a mélysége (amit oldalról kell nézni hogy hány centi) csak 9 cm.
ez szeritetek még jó lenne iskolatáskának? elférnének benne a könyvek? mikor meglattam egybol beleszerettem, csak felek hogy kicsi lenne. (8.-os leszek, ha kibirná még gimiben is használnám) mit gondoltok?
Nekem tuti, hogy nem férne el, ha minden könyvemet vinném plusz füzetek, kaja, innivaló.
De ha tudtok "osztozni" a könyveken, hogy ki melyiket viszi, akkor lehet, hogy elfér. :D
Koszi a valaszokat
Úgy tűnik le kell róla mondanom :(
Esetleg linkeket kuldenetek, hol kaphatnek olcsón hátizsákokat? Sokat néztem es nem találtam mert mindegyik 10 ezernél kezdődik..
kínaiban is nézz körül! nagyon klassz hátizsákok szoktak lenni. én dolgozni is ilyet hordok.
de amúgy most ez a kedvenc, csak kár, hogy még csak nagycsoportos lesz az ikolába-valóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!