Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz ha ollóval egy kicsit...

Gáz ha ollóval egy kicsit megritkítom a lábamon/ combomon a szőrt? 18/f

Figyelt kérdés
Már nagyon hosszú és már kicsit kényelmetlennek érzem...semmiképpen nem akarom borotválni, csak ollóval egy kicsit belevágni...vagy ollótól csak erősebb lenne?

2016. aug. 18. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ugyan már. Én is csináltam, nekem is nagyon szőrös.
2016. aug. 18. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem gáz, csak figyelj arra hogy legalább egyenletesen vágd le.
2016. aug. 18. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de én biztos nem vagdosnám ollóval. Egyrészt sokáig is tart, másrészt pedig nem is lehet normálisan megcsinálni, nem lesz szép egyenletes. Sokkal jobb megoldás borotválni, gyorsabb is, és sokkal jobban is néz ki a borotvált bőr, mint ha ollóval félig levágnám, és ugyanúgy szőrös maradna. Szóval én inkább ezután is maradok a borotválásnál, a csajoknak is sokkal jobban bejön így, mint szőrösen. :)

F

2016. aug. 18. 22:46
 4/6 anonim válasza:
Én hajnyírógéppel szoktam. Gyors és egyenletes. 18F
2016. aug. 18. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként második vagyok. Iszonyat durva szőröm van. Le-le vágtam néha, amikor iskolás voltam.
2016. aug. 19. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én hajnyíróval szoktam egészen rövidre vágni.
2016. aug. 19. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!