Szerintetek a széles csípő ill. derék nőies, szexi?
Figyelt kérdés
Az a bajom h széles a csipőm. Nagyon. Pedig fiatal vagyok!!! Kb 55 cm (lemértem). Am vékony vok, és a hasam is lapos.
Mindemki azt mondja, hogy nagyon jól nézek ki, nőies vagyok, ez a szép, de én nem így látom!!!
2016. aug. 17. 22:38
11/12 anonim válasza:
Nem lehet 55 cm a csípőd, akkora a kisöcsémnek van talán! Jól mondta egy korábbi válaszoló, az egy vékony comb körmérete, furcsa, hogy a többiek nem szóltak. Tedd föl rendesen a kérdést, különben így nem tudok segíteni. Egyébként az általad említett hölgynek fenékimplantátuma van, csak mondom.
12/12 anonim válasza:
Szia! :D nekem is sors azzal áldott meg hogy széles csipőm lett. Engem csak az bosszant hogy a sok korombelinek egyáltalán nem ilyen az alkata (vékony,kicsi csipő) és a nadrágokat is rájuk tervezik :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!