Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek megkérdezhetem...

Szerintetek megkérdezhetem anyát hogyan kell pumcit borotválni?

Figyelt kérdés

Párszor borotváltam magamnak, de folyton kipattog, elég kellemetlen. Neki viszont mindig szép marad. Nagyon gáz lenne ha tanácsot kérnék tőle?

Az is megfordult a fejemben, hogy mutassa meg hogyan kell borotválni, de ez már nem túlzás?

2016. aug. 17. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De túlzás...
2016. aug. 17. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha elég közvetlen a kapcsolatotok, akkor megkérdezheted...
2016. aug. 17. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy gaz! Az anyukadrol van szo, aki boven latott mar teged meztelenul es ezek alapjan te is ot. Aki ebben is szexualis dolgot latna, az nagyon korlatolt. Semmi ciki nincs abban, hogy egy lany segitseget ker az anyjatol. Sot, az az igazi anya-lanya kapcsolat, ahol nincsenek tabu temak es barmit meg lehet beszelni, nem kell szegyenkezni semmi miatt.
2016. aug. 17. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már eszedbe jutott ilyen lehetőség akkor kell lennie olyan kapcsolatotoknak hogy nyugodtan megkérdezheted :)
2016. aug. 17. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
A kipattogás bőrtől függ, nyilván neked érzékeny a bőröd, szóval ne borotváld mert nagyon ronda lesz idővel, amit helyrehozni sem lehet utána. Vágd rövidre ollóval vagy használj szőrvágót, az nem irritálja a bőrt.
2016. aug. 17. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!